Je bekijkt nu Beurs Bouwplan Thuis in Wonen gaat online!

Beurs Bouwplan Thuis in Wonen gaat online!

Assen – De Expo in Assen staat normaal in het laatste weekend van januari in het teken van de beurs Bouwplan Thuis in Wonen, die daar al sinds jaar en dag wordt georganiseerd. Door Corona kan de beurs dit jaar daar niet fysiek worden gehouden en wordt de beurs online georganiseerd.

“Het is en blijft natuurlijk onwerkelijk”, aldus organisator Aline Hofstee van Organisatiebureau Plan Effect. “Vorig jaar hebben we het 25 jarig bestaan van de beurs uitgebreid gevierd, en nu in het 26e jaar kunnen we helemaal geen beurs organiseren. Maar omdat de vraag naar informatie gewoon blijft en zelfs groter is dan ooit, organiseren we de beurs dit jaar online”.

Want de huizenmarkt floreert, misschien juist wel door Corona. “Mensen zijn veel thuis en kunnen hun geld niet uitgeven aan vakanties, etentjes of een avondje theater. Daarom kiezen veel mensen ervoor om juist nu hun huis aan te pakken. Huizen worden geïsoleerd en verduurzaamd, er wordt aangebouwd of mensen nemen de tuin onderhanden. En voor dit alles is men op zoek naar de beste aanbieder. Nu de winkels gesloten zijn, wordt er nóg meer naar informatie gezocht op internet. Vandaar dat wij de beurs nu online gaan organiseren en daardoor de consument en de standhouder met elkaar in contact brengen”.

Het organisatiebureau heeft inmiddels al ervaring met het online organiseren van beurzen. Hoe gaat dat in zijn werk? “Als mensen de online beurs betreden, komen ze terecht op de virtuele plattegrond van de beurs. Hier kan men de diverse stands aanklikken, waardoor de stands zich openen. In alle stands is informatie te vinden van een standhouder. De ene standhouder doet dat met een informatief filmpje, de ander met uitgebreide informatie. Met alle standhouders kan ter plekke contact worden opgenomen. Daarnaast is er een online programma met diverse informatieve presentaties. Al met al wordt er dus veel informatie aangeboden waar de bezoeker zijn voordeel mee kan doen”.

De online beurs wordt gehouden op 28, 29 en 30 januari en is (kosteloos) te bezoeken op www.beursbouwplan.nl

Geef een reactie