Je bekijkt nu Bezoek komend weekend Pinksterfair Het Laer online!

Bezoek komend weekend Pinksterfair Het Laer online!

Ommen – Omdat de live versie van Pinksterfair het Laer dit jaar niet door kan gaan, heeft de organisatie ervoor gekozen om de Pinksterfair dit jaar ONLINE te organiseren, dus op www.pinksterfairhetlaer.nl.
“Dat was een spannend besluit”, vertelt Aline Hofstee namens het organiserende bureau Plan Effect, “Een online fair is natuurlijk wel anders dan een live versie van een fair. Maar we zijn echt overspoeld met inschrijvingen en enthousiaste reacties en zetten komend weekend echt een mooie online evenement neer met alles erop en eraan”.
Plan Effect onderscheidt zich daarmee ook van andere fairorganisaties. “Sommige organisatie zetten wel een deelnemerslijst online, maar wij zijn de eerste die er echt een compleet evenement van maken”.

De online Pinksterfair telt dit weekend maar liefst 75 deelnemers die allemaal hun artikelen aanbieden via de website van de Pinksterfair. “We hadden gehoopt op 40 deelnemers en zitten nu bijna op het dubbele, echt geweldig. Allemaal bijzondere bedrijven die unieke producten aanbieden. Het wordt echt een online feestje. We hopen dat de bezoekers er echt even lekker voor gaan zitten. Kopje koffie of thee erbij en dan lekker struinen over de digitale plattegrond van de fair, waar de standhouders zich allemaal presenteren”.

Hoe gaat een bezoek aan de fair in z’n werk? “Als de bezoeker klikt op een deelnemer van de fair komt men uiteindelijk via een foto of filmpje terecht bij de website of Facebookpagina van de betreffende deelnemer. Daar kan men de producten bestellen, dat gaat dus rechtstreeks via de standhouder. Alle standhouders hebben aanbiedingen samengesteld speciaal voor de online fair, dus er is echt veel voordeel te behalen. Daarnaast biedt de fair een programma aan met online bak- en kookworkshops, muzikale optredens en een online modeshow. En last but not least kunnen de bezoekers door deel te nemen aan onze fairquiz leuke prijzen winnen die beschikbaar zijn gesteld door onze deelnemers!”

Praktische informatie
Pinksterfair Het Laer online is te bezoeken vanaf zaterdag 30 mei 10 uur tot en met Pinkstermaandag 1 juni via www.pinksterfairhetlaer.nl. Pinksterfair Het Laer is ook te volgen via Facebook.  Voor meer informatie kan men ook bellen met de organisatie via telefoonnummer 0529-462332 of mailen naar info@planeffect.com.