Image is not available

EXPO Assen

24 T/M 26 JANUARI

Slider
 

Tickets

Rietdekkersbeurs

Op vrijdag 6 maart vindt de 4e editie van de rietdekkers beurs plaats in de IJsselhallen Zwolle. Tijdens deze B-to-B beurs kom de nationale en

Lees meer >

Schuilenburg Herfstfair 2020

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober vindt de vierde editie van de Schuilenburg Herfstfair plaats op landgoed Schuilenburg in Hellendoorn. Naast meer dan 60 standhouders zijn er vele leuke activiteiten voor jong en oud. Er zijn onder andere workshops voor volwassenen en kinderen. Ook zijn er rondvaarten over de Regge, modeshows en kunt u kijken naar verschillende demonstraties. Een gezellige dagje uit met de herfstdagen. Landgoed Schuilenburg is prachtig gelegen langs de rivier de Regge, bij de horeca van het landgoed kunt u uzelf verwennen met een heerlijke herfstkoffie en diverse lekkere broodjes. Kom gezellig langs met uw gezin, partner of vriend/vriendin. Wij zullen u warm ontvangen bij de Schuilenburg Herfstfair.

Lees meer >

Westerbergen Nazomerfair 2020

Op zaterdag 19 en zondag 20 september vindt de derde editie van de Westerbergen Nazomerfair plaats op vakantiepark Westerbergen in Echten. Een dag vol plezier voor jong en oud. De fair biedt tal van kinderactiviteiten zoals theatervoorstellingen, schminken, midgetgolf en nog veel meer leuke activiteiten verzorgt door het recreatieteam van Westerbergen. Voor volwassenen zijn er meer dan 50 standhouders met tal van leuke producten. Van kleding tot woonaccessoires en van brocante tot tuindecoratie. Naast de vele leuke kramen is er een foodplein ingericht met allerlei verschillende etenswaren, bier, wijn en natuurlijk een gezellig achtergrondmuziekje. Op het horecaterras van het restaurant zijn er diverse muziekoptredens, en op het speelveld vinden demonstraties met roofvogels plaats. Ook kunt u aansluiten bij diverse workshops. Genoeg reden dus om de fair te komen bezoeken op zaterdag 19 of zondag 20 september. Er is voor jong en oud voldoende te beleven. U kunt zich zeker een hele dag vermaken op de Westerbergen Nazomerfair.
De fair is dagelijks geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Het foodplein op de fair is beide dagen geopend tot 20:00 uur.

Lees meer >
Sluit Menu
×

Winkelmand