Expo Assen

24 T/M 26 JANUARI

Image is not available

24 T/M 26 JANUARI

Expo Assen

Slider

Fair Organisatiebureau Plan effect

Den Alerdinck Zomer fair

Organisatiebureau plan Effect is gespecialiseerd in de organisatie van (landgoed-) fairs. In 2020 staan er maar liefst 3 fairs op de agenda. 

Heeft u interesse om deel te nemen aan één of meerdere fairs van Organisatiebureau plan Effect neem dan gerust contact op.

Klik op de volgende link om het inschrijfformulier te openen: Inschrijfformulier evenementen 2020

Neem contact op met de organisatie door op deze link te klikken.

Westerbergen Nazomerfair 2020

Op zaterdag 19 en zondag 20 september vindt de derde editie van de Westerbergen Nazomerfair plaats op vakantiepark Westerbergen in Echten. Een dag vol plezier voor jong en oud. De fair biedt tal van kinderactiviteiten zoals theatervoorstellingen, schminken, midgetgolf en nog veel meer leuke activiteiten verzorgt door het recreatieteam van Westerbergen. Voor volwassenen zijn er meer dan 50 standhouders met tal van leuke producten. Van kleding tot woonaccessoires en van brocante tot tuindecoratie. Naast de vele leuke kramen is er een foodplein ingericht met allerlei verschillende etenswaren, bier, wijn en natuurlijk een gezellig achtergrondmuziekje. Op het horecaterras van het restaurant zijn er diverse muziekoptredens, en op het speelveld vinden demonstraties met roofvogels plaats. Ook kunt u aansluiten bij diverse workshops. Genoeg reden dus om de fair te komen bezoeken op zaterdag 19 of zondag 20 september. Er is voor jong en oud voldoende te beleven. U kunt zich zeker een hele dag vermaken op de Westerbergen Nazomerfair.
De fair is dagelijks geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Het foodplein op de fair is beide dagen geopend tot 20:00 uur.

Lees meer >
Sluit Menu
×

Winkelmand