Pinksterfair het Laer
Pinksterfair het Laer
Den Alerdinck Zomerfair
previous arrow
next arrow

Organiseren van (landgoed-) Fairs

Organisatiebureau plan Effect is gespecialiseerd in de organisatie van (landgoed-) fairs. In 2020 zouden er maar liefst 3 fairs op de agenda staan. Helaas zijn deze gecanceld vanwege de coronacrisis. Wel heeft Plan Effect dit jaar twee online fair georganiseerd. Als alternatief op de live fairs. We hopen dat we volgend jaar de Den Alerdinck Zomerfair, Pinksterfair het Laer en Westerbergen Nazomerfair weer kunne en mogen organiseren. Benieuwd naar de fairs, neem dan een kijkje op de website’s

Den Alerdinck Zomerfair: www.denalerdinckzomerfair.nl

Pinksterfair het Laer: www.pinksterfairhetlaer.nl

 

 

 

Heeft u interesse om deel te nemen aan één of meerdere fairs van Organisatiebureau plan Effect neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u op de hoogte blijven van de fairs van Organisatiebureau Plan Effect meld u dan aan voor de nieuwsbrief. U kunt zich registreren voor de bezoekersnieuwsbrief of de standhouders nieuwsbrief. 

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date

Westerbergen Nazomerfair

In het weekend van 14 en 15 september 2019 barst Westerbergen weer uit haar voegen tijdens de Nazomer Fair! Vertier, shoppen, prikkelende smaakpapillen en fijne muziek zijn inclusief. Trek er gerust een hele dag (of weekend) voor uit, er is héél veel te zien en te doen. Laat je inspireren en verleiden op de fair bij de verschillende stands. Neem een kijkje op het Food plein vol met foodtrucks of doe mee met een van de vele activiteiten, workshops en demonstraties. Ook voor kinderen is er volop vertier!

Lees meer >

Online Pinksterfair

Zoals jullie weten kan Pinksterfair het Laer dit jaar niet doorgaan i.v.m. de Corona maatregelen. Maar we hebben niet stilgezeten de afgelopen weken want…….. Als

Lees meer >