Image is not available
Slider
 

Organisatie van beurzen

Organisatiebureau Plan Effect organiseert al meer dan 20 jaar consumentenbeurzen en vakbeurzen. Zo wordt de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen, in januari 2018 voor de 22e keer georganiseerd in de TT-Hal in Assen. In Steenwijk vindt jaarlijks de beurs Huis-Idee Steenwijkerland plaats welke in samenwerking met Rabotheater De Meenthe wordt georganiseerd. Plan Effect heeft beurzen in eigen productie, maar organiseert ook beurzen in samenwerking met, of in opdracht van derden.

Plan Effect werkt samen met verschillende gemeenten om beurzen te organiseren voor de publieke sector. Onder andere in opdracht van de gemeente Dronten, Kampen en Meppel organiseert Plan Effect regelmatig een beurs. Dit op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. Naast de publieke sector werken wij ook samen met het bedrijfsleven om beurzen te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden tot samenwerking, neem dan gerust contact met ons op. In combinatie met ervaring, kennis van organiseren en een professionele aanpak zorgen we voor een geslaagd evenement en een succesvolle beurs!

Waarom beurzen?

  • Beurzen en tentoonstellingen staan vaak in het teken van optimisme, vitaliteit en vernieuwing
  • Het is dé gelegenheid om gesprekken te voeren op ‘neutraal’ terrein met bijvoorbeeld potentiële klanten, concurrenten, afnemers, importeurs of handelaren
  • Deelname op zichzelf betekent al publiciteit
  • Alle zintuigen kunnen worden aangesproken (horen, zien, voelen, ruiken en proeven)
  • Het is de ideale plaats voor productdemonstraties en verhelderende informatie
  • Bezoekers komen uit zichzelf en hebben dus bij voorbaat belangstelling voor uw product of dienst

Neem contact op met de organisatie door op deze link te klikken.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand