Pinksterfair het Laer
previous arrow
next arrow
Slider

Organisatiebureau Plan Effect is gespecialiseerd in de organisatie van
evenementen. Hieronder een greep uit de evenementen die wij onder andere organiseren/hebben georganiseerd. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om samen te werken met Organisatiebureau Plan Effect neem dan contact op met info@planeffect.com of bel naar 0529-462332.

 

Festival de Vecht

In augustus 2017 is het weer zover en vindt de vijfde editie van Festival de Vecht plaats!

De Vecht in Ommen is wederom het decor van een heus boten- en muziekspektakel. Met de
Festival de Vechtschijnwerpers vol op de Vecht gericht wordt er een bruisend programma gepresenteerd dat bol staat van activiteiten en optredens voor jong en oud. Daarnaast wordt er een informatieve Watermarkt georganiseerd en kan men een rondvaart maken op de Vecht. Zodra de data definitief zijn vindt u deze op de website van festival de vecht: www.festivaldevecht.nl, op deze website vindt u een terugblik van de geslaagde 2015 editie van dit prachtige festival.

 

Vechtdaldag

Jaarlijks organiseert Organisatiebureau Plan Effect de Vechtdaldag, in opdracht van de Provincie Overijssel/project Ruimte voor de Vecht. De Vechtdaldag is een initiatief van het project Ruimte voor de Vecht. Voor deze dag worden alle betrokkenen bij de Overijsselse Vecht uitgenodigd om aanwezig te zijn. Met excursies en presentaties worden de aanwezigen geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen rondom de Vecht. De komende Vechtdaldag staat op de agenda voor vrijdag 15 september 2017.

VechtsymposiumNatuur landleven wandelen

Eén keer per twee jaar vindt het Vechtsymposium plaats.
Organisatiebureau Plan Effect is hiervoor al meerdere malen ingeschakeld om te
ondersteunen bij de organisatie van het Vechtsymposium. Het Vechtsymposium staat geheel in het teken van de Grensoverschrijdende Vechtvisie. Het programma bestaat altijd uit diverse lezingen, netwerkmomenten en excursies rondom de Vecht. Het komende Vechtsymposium gaat plaatsvinden in 2017.

 

ANWB Vechtdal Wandelweekend

Met trots presenteren wij u het ANWB Vechtdal Wandelweekend. Wij zijn ingeschakeld om de oude formule van Vechtdal Wandelvierdaagse compleet om te gooien. Het evenement, wat van 24 t/m 26 juni plaatsvind wordt een waar belevingsweekend. Leuk voor jong en oud! Dalfsen, Hardenberg en Ommen zijn de steden die centraal staan tijdens het Wandelweekend. Op vrijdag kunt u in Dalfsen een historische wandeling maken, die leidt langs de de mooie landgoederen en de omgeving van Dalfsen. Op de zaterdag kunt u op een avontuurlijke manier wandelen in Hardenberg. En in Ommen kunt u op zondag deelnemen aan de Ontbijtwandeling, die samen met Landschap Overijssel wordt georganiseerd op de Lemelerberg. Een nieuw project dat met beide handen wordt aangegrepen door onze organisatie. Wilt u meer informatie over het ANWB Vechtdal Wandelweekend, kijk dan op de website www.vechtdalwandelweekend.nl.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een van onze evenementen, klik hier voor het contactformulier.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand