Exposanten - slide 2
Image is not available
Exposanten - slide 2
Image is not available

 

 

Uw evenement is bij ons in goede handen!

 

Of het nu gaat om een opening, jubileum, symposium, congres, personeelsfeest of beurs, wij maken er samen met u een uniek evenement van. De ruime ervaring en professionele aanpak van organisatiebureau Plan Effect verzekeren u van een evenement waar u nog lang over na zult praten.

De medewerkers van Plan Effect staan altijd klaar voor advies. Immers: uw succes is de basis voor ons succes! Een evenement is een momentopname waarbij de voorbereiding en de organisatie perfect moeten zijn. U kunt het immers nooit overdoen. Wij doen er dan ook alles aan om er een onvergetelijke evenement van te maken.

 

Organisatie van beurzen

 

Organisatiebureau Plan Effect organiseert al meer dan 20 jaar consumentenbeurzen, maar ook met de organisatie van vakbeurzen zijn de medewerkers niet onbekend. De beurs Bouwplan, Thuis in Wonen, in Assen vond in januari 2016 alweer voor de twintigste keer plaats. Naast de organisatie van de eigen beurzen, organiseert Plan Effect ook regelmatig beurzen in opdracht van o.a. de gemeenten Dronten, Kampen en Meppel. Onze jarenlange ervaring en gedrevenheid draagt er aan bij om er telkens weer een succesvol en geslaagd evenement van te maken. Wij streven er naar om tot een plezierige en waardevolle samenwerking met onze opdrachtgevers te komen. De combinatie van ervaring, kennis op het gebied van organiseren, en professionaliteit zorgt er voor dat uw beurs in goede handen is.

Neem contact op met de organisatie door op deze link te klikken.