Organisatiebureau Plan Effect
Organisatiebureau Plan Effect
Organisatiebureau Plan Effect
previous arrow
next arrow
 

Congressen

Hulp nodig bij de organisatie van uw congres? Organisatiebureau Plan Effect heeft in haar bestaan al vele congressen mogen organiseren en wij durven wel te zeggen dat we hier erg goed in zijn.  Bent u op zoek naar een partner die uw congres tot een succes maakt? Wij kunnen een deel van de organisatie of de gehele organisatie uit handen nemen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden door te nemen. Wij denken graag met u mee.

Hieronder een impressie van diverse congressen die Organisatiebureau plan Effect in de loop der jaren heeft georganiseerd. 

Ook hulp nodig bij de organisatie van uw congres? Neem contact op met Organisatiebureau Plan Effect om de mogelijkheden te bespreken.  

Neem contact op met de organisatie door op deze link te klikken.

Erfgoedcongres - Tenminste houdbaar tot.... - Kampen

MKB Congres - Overijssel onderneemt - Enschede

Voor de Provincie Overijssel heeft ons bureau het MKB Event ‘Overijssel Onderneemt’ georganiseerd in de Hazemeijer in Hengelo, een prachtige industriële locatie. Tijdens dit evenement werden de resultaten van het beleid van de afgelopen jaren gedeeld en de ervaringen opgehaald. Tevens was het een opmaat naar de verkiezingen. De middag werd gepresenteerd door Dorothee Loorbach en er waren bijdragen van staatssecretaris Mona Keijzer, voorzitter MKB Nederland Jacco Vonhof en gedeputeerde Eddy van Hijum.
Ons bureau heeft de praktische en creatieve organisatie van het hele evenement voor haar rekening genomen, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever. 

VDG conferentie - Assen