Je bekijkt nu “Dank voor je Inzet” pakket met lokale producten voor medewerkers Kinderopvang De Kleine Kunst

“Dank voor je Inzet” pakket met lokale producten voor medewerkers Kinderopvang De Kleine Kunst

Ons bureau organiseert normaal in deze periode diverse beurzen en fairs, maar door de Corona maatregelen was dat in de afgelopen periode niet mogelijk. Gelukkig zijn we als bedrijf positief ingesteld. We zijn dus op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden. Want natuurlijk kunnen we ook andere dingen organiseren. Dat werd en wordt gelukkig ook gezien door ondernemers in Ommen!”

Soms liggen de kansen om de hoek. Zo werden we benaderd door Kinderopvang De Kleine Kunst, die graag hun medewerkers wilden bedanken voor hun bijzondere inzet in de afgelopen periode. We hebben voor de medewerkers mooie pakketten mogen samenstellen met diverse producten van ondernemers in Ommen, omdat we ons natuurlijk scharen achter het motto “Koop lekker lokaal”.

Het team van De Kleine Kunst heeft zich tijdens de Corona periode ingezet voor de gemeente Ommen door gratis noodopvang te verzorgen voor de ouders die werkzaam zijn in de zogenaamde ‘cruciale beroepen’. “Opvang tijdens deze periode was natuurlijk naast dat wij het als onze plicht zien, soms ook spannend”, aldus Valentijn Tas namens de Kleine Kunst. “Dit is dan ook de reden dat wij ons team een hart onder de riem wil steken en we hebben Organisatiebureau Plan Effect gevraagd om dit voor ons op te pakken. Het uiteindelijke resultaat is echt prachtig. We hebben de pakketten inmiddels uitgedeeld en die zijn zeer enthousiast ontvangen”.

Diverse Ommer ondernemers hebben meegewerkt aan de inhoud van de pakketten, waaronder Het Paviljoen aan de Vecht, de Meisjes van Ommen, Sis & Bro, Wijnhof Ommen, Donna, Janice Living, Primera, DIO Drogist Waterink, Molen de Lelie, IJssalon Ekkelenkamp en Bakepoint Ommen. Ook bevat het pakket een mooi theeglas met gravering ‘Dank voor je inzet’ en het logo van De Kleine Kunst.

“De pakketten zijn een schot in de roos en hebben onze verwachtingen meer dan overtroffen”, aldus Valentijn Tas. “Plan Effect heeft er echt iets bijzonders van gemaakt, zowel qua inhoud als qua verpakking. Zeker een aanrader voor andere bedrijven in Ommen die ook hun medewerkers in deze bizarre tijd een hart onder de riem willen steken”.