Aline Hofstee nieuwe evenementencoördinator Kampen

Aline Hofstee nieuwe evenementencoördinator Kampen


Met ingang van 1 juli is Aline Hofstee de nieuwe evenementen coördinator van Kampen. Zij volgde hiermee Atie Edink op die ruim tweeëneenhalf jaar deze functie heeft vervuld.

Ruime ervaring
Aline is geen onbekende in Kampen. Zo organiseerde ze vorig jaar nog het Erfgoedcongres in de Stadsgehoorzaal en heeft ze voor het museum Huys der Kunsten zowel de zoektocht naar ‘Henrick Aeltsz’ als de lancering van het bier ‘Kamper Trots’ georganiseerd. Ze is al ruim 21 jaar ondernemer en organiseert met haar team diverse evenementen, variërend van publieksevenementen tot beurzen en van festivals tot congressen.

Uitdagende tijden
“Juist in deze hectische tijd hebben evenementenorganisatoren allerlei vragen over wat wel en niet kan. Ik ondersteun ze graag, want dankzij al deze vrijwilligers blijft Kampen een levendige gemeente,” aldus Hofstee. “met het bestuur van het Evenementen Platform Kampen en de Gemeente zijn we al volop bezig met een plan om in 2021 als Corona hopelijk weer op z’n retour is, samen met de evenementenorganisatoren weer nieuwe reuring in Kampen te brengen.”

Evenementenplatform
Het EPK is een uitvoeringsorganisatie onder regie van de stichting Kampen Partners. De stichting verleent op verzoek van de Gemeente Kampen en Kampen Partners subsidies aan publieksevenementen die in Kampen worden georganiseerd. Daarnaast adviseert het EPK zowel bestaande als nieuwe en in ontwikkeling zijnde evenementen en activiteiten en brengt ze desgewenst in contact met de juiste partijen. Meer informatie is te vinden op www.evenementenplatformkampen.nl.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand