Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bouwplan, Thuis in Wonen 2019

januari 24/14:00 - januari 26/21:00

€4

Bouwplan, Thuis in Wonen 2019

Van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 januari 2019 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen voor de tweeëntwintigste keer georganiseerd! Laat u verrassen tijdens deze beurs! Bouwplan, Thuis in Wonen, is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. De beurs vindt wederom plaats in de TT Hall in Assen.

Ook tijdens de editie in 2019 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis, u kunt het allemaal zien tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen! Ook worden er ieder jaar nieuwbouwprojecten en bouwkavels gepresenteerd door meerdere gemeenten uit de provincie Drenthe.

De beurs is ingedeeld in de verschillende thema’s, namelijk (ver)bouwen, duurzaamheid en wonen & interieur. Deze thema’s zullen makkelijk te vinden zijn aan de hand van verschillende routes. Zo kunt u op de beurs gericht zoeken en heeft u een compleet overzicht wat er op elk themagebied te vinden is.

Er wordt voor de beurs een uitgebreid randprogramma opgesteld. In aanloop naar de beurs zal dit randprogramma bekend gemaakt worden, houdt u onze website dus goed in de gaten!Bouwbeurs - Bouwplan

Gegevens

Begin:
januari 24/14:00
Einde:
januari 26/21:00
Kosten:
€4
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , ,
Website:
http://www.beursbouwplan.nl/

Organisator

Organisatiebureau Plan Effect
Telefoon:
0529-462332
E-mail:
sales@planeffect.com
Website:
www.planeffect.com

Locatie

TT Hall
De Haar 11
Assen, Drenthe 9405 TE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0529-462332
Website:
www.beursbouwplan.nl

Wie zijn aanwezig

2 personen hebben zich aangemeld voor Bouwplan, Thuis in Wonen 2019

  • Ron Suk

Tickets

Unlimited beschikbaar
Ticket Beurs Bouwplan, Thuis in Wonen 2019 4.00Uw entreebewijs voor beurs Bouwplan, Thuis in Wonen 2019. Dé beurs over bouwen, verbouwen, duurzaamheid en wonen. De ticket is geldig op één van de drie beursdagen. U kunt zelf kiezen welke dag u de beurs komt bezoeken.

Vul alstublieft alle verplichte velden in